Tarja Kauppinen író blogja

"Spirituszmámoros ámokfutás a nihilbe"

2020. augusztus 31. 21:47 - Tarja Kauppinen

Avagy friss hírek A nép igazságáról

irodamban2_1.jpg

Kedves barátaim!

Szeptember 17-én megjelenik a kritikusok által az év legpazarabb regényének is titulált kötetem, A nép igazsága, és bizton állíthatom, hogy megérte ennyit várni rá, a jelenleginél aktuálisabb időpontot ugyanis keresve sem találhattunk volna a megjelenésre. Járvány, döghalál és éhínség tizedeli sorainkat, bősz, ölni kész, rab hadak járnak a kertek alatt, szélsőséges ideológiákat valló tekintélyuralmi rendszerek beste csahosai prédálják füves kertecskéinket, és csak idő kérdése, hogy mikor ér ide a sáskajárás is.

Mivel a helyzet tragikumát már bajosan lehetne fokozni, akár fel is köthetjük magunkat a birsalmafára, de arra az esetre, ha nem volna otthon kötél, akár olvashatunk is. Hogy mit? A regény megjelenéséig beleolvasót, előzménynovellát, lásd lent a linken. Ha szeretnél ráhangolódni az év legpazarabb regényére, vagy csak tájékozódnál annak jellege felől, a beleolvasó és az előzménynovella csak rád vár!

A nép igazsága megjelenik: 2020. szeptember 17. (Ha addig megmurdelünk mind, amire jelen állás szerint reális esély van, akkor is!)

BELEOLVASÓ és ELŐZMÉNYNOVELLA: https://ajanlat.twister.hu/konyv/a-nep-igazsaga/

(A borító alatt kattintsatok a "Beleolvasó" és az "Előzménynovella" fülekre!)

Itt is megtaláljátok az előzménynovellát: https://www.scribd.com/document/474299749/Tarja-Kauppinen-Szokevenyek#from_embed

Ugyanezen a linken 25% kedvezménnyel elő is rendelhetitek! ;)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tarjakauppinen.blog.hu/api/trackback/id/tr516184546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timár_Krisztina 2020.08.31. 21:51:17

Madzag még csak-csak volna, birsalmafa nincs. :D
A diófát meg ki kell venni, belenőtt a gyökere a vízelvezetőbe, és még a termését se lehet megenni. Óriási dió, piszok kemény héjjal, minimális béllel.
Akkor úgy tűnik, egyelőre életben maradok. :) A könyvet egyébként olvastam, én is ajánlom. :)

Tarja Kauppinen 2020.09.01. 15:39:05

@Timár_Krisztina: no, hát csemetével nem szolgálhatok ugyan, de fűnek-fának szoktam osztogatni ősz táján a birset, várhatóan idén is lesz belőle vagy egy szakajtónyi. A csenevész diófánk meg idén először hoz termést, kíváncsi leszek rá. Egyelőre nemigen bírnának el az ágai, így remélem, legalább étkezési célra beválik. :)
süti beállítások módosítása