Tarja Kauppinen író blogja

Pszichoaktív könyvheti kalandok

2022. június 14. 12:21 - Tarja Kauppinen

Megjelent A rendszer ellensége

3_1_henrikfoto.jpg

Múlt hétvégén volt a 93. Ünnepi Könyvhét, melynek keretében bemutattuk új regényemet, A rendszer ellenségét. A Könyvhét Budapesten, a Vörösmarty téren és környékén került megrendezésre, a téren felállított nagyszínpadon volt a bemutató, ahol Krizsai Fruzsina szerkesztő faggatott Szabó Borka grafikust és engem a kötetről. Eléggé fújt a szél, de mivel mindenféle figyelmeztetések voltak érvényben, örültünk, hogy legalább nem szakad az eső, nincs árvíz, tűzvész, döghalál. A bemutató után dedikáltam a Napkút Kiadó standjánál, pár olvasóval fotóztunk is. Amikor másfél órával később felálltam a dedikálóasztaltól, megdördült az ég, és perceken belül ki is tört a zuhé. Szerencsére pont megvárta a programunk végét.

img_20220612_191315_805.jpg

Szombaton ismét dedikáltam egy órát, vasárnap pedig már csak civilben voltam kinn, de néhány példányt azért ekkor is aláírtam. Volt ez a fotófalnak kikiáltott roll-up a könyvemhez, ami elég borulékonynak bizonyult, úgyhogy miután rádőlt pár gyanútlan járókelőre, beapplikáltuk ide a standhoz. A továbbiakban senkinek sem esett baja, előtte páran szentségeltek.

1_1_simonfotokkicsi.jpg

Vasárnap megrendezésre került egy díjátadó is, ahol egy nagyon kedves gyermekkönyvtáros ismerősöm, B. Babus Enikő megkapta a Tündérkönyvtárosok díját. Lent láthatjátok őt, két napkutas könyvvel, közte A rendszer ellenségével. :)

2_1.jpg 2_3.jpg

A dedikálásokon Szabó Borka, az új regényem grafikusa is részt vett, és rajzolgatott kis egyedi illusztrációkat a dedikációim mellé. Kétféle könyvjelző készült a regényhez, ezek közül választhattak az olvasók a kötet mellé attól függően, hogy melyik férfi főszereplőbe szerelmesek, vagy melyikükkel azonosultak.

1_6.jpeg

Videofelvétel is készült a bemutatóról, melyet nézzetek meg a kiadó YouTube csatornáján: https://www.youtube.com/watch?v=v0_P1KKs2xM

1_2.jpeg 1_3kicsi.jpg

A kötet rendelhető a Libriben, Lírában, Bookline-on és a kiadónál, a boltok polcaira hamarosan érkezik. Ha még nem szerezted be, ne habozz, rendeld meg a kiadótól, amíg a -20%-os, bevezető ár tart!

Kiadó: https://www.napkut.hu/tarja-kauppinen-a-rendszer-ellensege-1372

Libri: https://www.libri.hu/konyv/tarja_kauppinen.a-rendszer-ellensege.html

1_4kicsi.jpg 2_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tarjakauppinen.blog.hu/api/trackback/id/tr217857351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása